fbpx


Wasiat
 | Harta Sepencarian | Hibah

dokumen pewarisan


Sediakan Secara Online

cepat dan mudah

Sistem Online yang mesra pengguna. Tidak perlu buat temu-janji atau jumpa sesiapa. Boleh dilakukan sendiri, walaupun dengan hanya menggunakan telefon bimbit.

privasi terjamin

Tidak perlu memberi salinan dokumen peribadi, harta dan hutang kepada sesiapa. Kami komited untuk melindungi maklumat peribadi dan privasi anda mengikut Akta Perlindungan Data Peribadi 2010. (“PDPA”)

patuh syariah

Semua dokumen yang dihasilkan telah disediakan dan disemak oleh Peguam Syarie yang bertauliah. Dokumen ini lengkap, sah disegi undang-undang dan patuh Syariah.

harga mampu milik

Hanya RM330.00 untuk ketiga-tiga dokumen (Surat Wasiat, Perisytiharan Harta sepencarian dan Perisyriharan Hibah).

Apa itu dokumen pewarisan?

Dokumen Pewarisan (Surat Wasiat, Perisytiharan Harta Sepencarian dan Perisytiharan Hibah) adalah instrumen dalam perancangan harta pusaka. Ianya sangat penting untuk memastikan pengurusan harta dan hutang dapat dilaksanakan dengan baik selepas kematian pewasiat.

Surat wasiat

Membolehkan anda melantik Wasi (Pemegang Amanah), Penjaga Harta untuk anak bawah umur, wakaf, sedekah, cara pembahagian baki harta pusaka dan pesanan terakhir.

harta sepencarian

Dengan membuat Perisytiharan harta sepencarian akan memudahkan pemindah-milikan harta yang dimiliki bersama kepada pasangan selepas ketiadaan anda.

hibah

Membolehkan anda membuat pemberian atau hibah kepada sesiapa atas dasar kasih sayang, seperti pemberian harta kepada isteri, anak, anak angkat, saudara dan lain-lain.

Saya Berminat

Bagaimana Untuk Mula?

Anda tidak perlu membuat komitment atau membayar apa-apa. Mulakan dengan membuat Pelan Tindakan Pewarisan secara Online dengan PERCUMA

 • 1. Rancang Pewarisan
  1. Rancang Pewarisan

  Sediakan Pelan Tindakan Pewarisan secara Online dengan PERCUMA

 • 2. Fahami Konsep
  2. Fahami Konsep

  Dengan menyediakan Pelan Tindakan akan membantu anda untuk memahami konsep pewarisan dalam Islam dan kenapa penting untuk sediakan Dokumen Pewarisan.

 • 3. Sudah Bersedia?
  3. Sudah Bersedia?

  Setelah lengkap dan berpuas hati, anda boleh dapatkan Pakej Pewarisan dengan hanya RM330.00 sahaja. Surat Wasiat, Perisytiharan Harta Sepencarian dan Perisytiharan Hibah akan disediakan mengikut Pelan Tindakan anda

Mulakan dengan Menyediakan Pelan Tindakan Pewarisan dengan PERCUMA

Klik disini untuk daftar melalui emel

Soalan Lazim

Bagaimana untuk menyediakan Dokumen Pewarisan dengan Pewarisan.com?

Anda tidak perlu membuat komitment atau membayar apa-apa. Anda mulakan dengan menyediakan Pelan Tindakan Pewarisan secara Online dengan Percuma. Setelah berpuas hati, baru anda buat pembayaran sebanyak RM330.00 untuk mendapatkan Dokumen Pewarisan yang akan disediakan berdasarkan Pelan Tindakan anda. Tiada risiko untuk anda.

Adakah Dokumen Pewarisan yang dibuat sendiri secara Online ini patuh syariah dan sah dari segi undang-undang?

YA. Semua Dokumen Pewarisan ini disediakan dan disemak oleh Penasihat Syariah kami. Anda hanya perlu ikuti langkah-langkah yang telah disediakan.

Syarikat Perunding Pusaka mengenakan kos yang tinggi. Bagaimana Pewarisan.com boleh menawarkan harga yang begitu rendah?

Kami telah memudah-cara proses untuk lebih effisyen. Melalui sistem kami, pengguna yang mengemaskini maklumat dan menyediakan salinan dokumen yang diperlukan. Kami juga dapat mengurangkan kos operasi dengan penggunaan teknologi secara menyeluruh.  

Bagaimana dengan Privasi dan keselamatan data?

Anda tidak perlu menyerahkan salinan dokumen kepada sesiapa. Sistem kami juga dibangunkan melalui piawaian keselamatan yang tinggi.  Kami komited untuk melindungi maklumat peribadi dan privasi anda mengikut Akta Perlindungan Data Peribadi 2010. (“PDPA”) 

Klik disini untuk daftar melalui emel

Jangan biarkan ini berlaku pada keluarga anda

Scroll to Top
Ada pertanyaan?