fbpx
ringgitohringgit
Assalamualaikum.
Kami ingin kongsikan sesuatu yang sungguh menarik dan berguna untuk semua umat Islam di Malaysia.

  • Anda boleh sediakan Pelan Tindakan Pewarisan dengan PERCUMA.
  • Rancang dan Urus Pewarisan secara Online dengan Cepat dan Mudah.

Semoga usaha ini dapat memberi manfaat pada kita semua.
Dapatkan laman web seperti ini dan jana pendapatan sampingan tanpa mengeluarkan modal. Hanya perlu kongsikan laman anda.

Mempermudah Normal Baharu

Transformasi budaya kerja untuk lebih efisyen menggunakan teknologi terkini

Pewarisan.com ialah platform Online yang Komprehensif untuk Memudahkan Urusan antara Pengguna dengan Peguam, terutama dalam perancangan pewarisan dan urus harta pusaka di era pandemik ini.

Dapatkan Khidmat Guaman dari Peguam Panel kami

Rancang Pewarisan

Sediakan dokumen pewarisan seperti surat wasiat, perisytiharan harta sepencarian, hibah dan lain-lain. Mulakan dengan membuat Pelan Tindakan secara Online dengan PERCUMA.

Urus Pusaka

Anda mempunyai waris yang telah meninggal dunia dan urusan pembahagian harta pusaka masih belum selesai?. Dapatkan khidmat peguam panel kami untuk menguruskannya.

Khidmat Guaman

Perlukan khidmat peguam untuk menguruskan Kes mahkamah syariah, perceraian, nafkah, hadhanah, Perintah Faraid, Amanah Raya dan lain-lain?. Peguam Panel kami sedia membantu.

Konsultasi Maya

Perlukan khidmat nasihat dan konsultasi dari peguam?
Kini anda boleh berhubung dengan peguam panel kami secara maya.
Cukup mudah dan menjimatkan masa.

Dapatkan Maklumat

Direktori Peguam

Untuk memudahkan anda mencari peguam, kami telah menyediakan Direktori Peguam Panel kami yang terdiri dari peguam syarie dan sivil dari seluruh negara.

i-Nasehat

Dengan kerjasama dari Klinik Guaman, Fakulti Syariah dan Undang-Undang, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), kami telah menyediakan khidmat i-Nasehat

Blog

Dapatkan maklumat yang informatif dan berguna melalui perkongsian ilmu dan pengalaman oleh peguam panel dan ahli akademik, mengikut kepakaran masing-masing

Berita Pewarisan.com

Pewarisan berjaya melangkah ke pasaran antarabangsa
Pewarisan berjaya melangkah ke pasaran antarabangsa
Sistem Pewarisan telah pun berjaya melangkah ke pasaran antarabangsa dengan pelancaran projek usahasama kami dengan UTL Trust Management Services dari Nigeria.
i-Nasehat akan dilancarkan
i-Nasehat akan dilancarkan
Dengan kerjasama dari Klinik Guaman, Fakulti Syariah dan Undang-Undang, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), kami telah menyediakan khidmat i-Nasehat
Pewarisan akan melantik panel peguam dari seluruh negara
Pewarisan akan melantik panel peguam dari seluruh negara
Pewarisan Sdn Bhd sedang proses untuk melantik peguam Syarie dan Sivil muslim dari seluruh negara. Usaha ini adalah untuk memudahkan pengguna mendapatkan khidmat dari peguam untuk menguruskan penyediakan dokumen pewarisan,.....

Sila Kongsikan

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest