fbpx
ringgitohringgit

Assalamualaikum. 

Tahukah anda sehingga kini lebih dari RM70 Billion harta umat Islam terbeku? Antara punca utama adalah kurang pemahaman mengenai konsep pewarisan dalam Islam. Masih ramai umat Islam tidak membuat perancangan dan menyediakan Wasiat.

Sertai usaha kami untuk memastikan setiap ahli keluarga dan rakan-rakan kita merancang pewarisan secara Online dengan PERCUMA. InsyaAllah banyak ilmu yang akan dikongsi.

Mulakan dengan diri kita dan keluarga.. 

Semoga usaha ini diberkati Allah.

Jangan biarkan ini berlaku kepada anda dan keluarga

Permudahkan Urusan Keluarga Tersayang

Semasa Hayat

Mulakan dengan membuat perancangan secara Online dengan PERCUMA. Setelah lengkap, anda boleh memilih untuk mendapatkan Pakej Khairat Pewarisan yang mengabungkan penyediaan dokumen pewarisan, pengurusan jenazah dan Urus Pusaka.

Dihari Kematian

Jika berlaku kematian, waris hanya perlu hubungi Talian Bebas Tol (24jam) Syarikat Pengurus Jenazah yang dilantik oleh kami. Mereka akan sediakan khidmat Urus Jenazah sehingga selesai dan dapat Sijil Kematian. Waris tidak perlu membuat apa-apa bayaran.

Selepas Kebumi

Kami akan menghubungi waris untuk memulakan proses Urus Pusaka. Waris akan diberi akses pada sistem kami untuk kemaskini maklumat dan muat-naik dokumen yang diperlukan. Kami akan sediakan peguam panel untuk memberi konsultasi secara PERCUMA.

Mulakan Sekarang

Pendaftaran adalah PERCUMA. dan anda akan dapat laman seperti ini untuk memudahkan anda kongsikan maklumat.

Sila kongsikan melalui


Mulakan dengan membuat perancangan secara Online dengan PERCUMA. Ketahui siapa waris yang berhak mengikut faraid, apakah itu Wasi, Wasiat, Hibah dan lain-lain.
Satu Skim yang menggabungkan penyediaan Dokumen Pewarisan, Pengurusan Jenazah dan Pakej Urus Pusaka untuk memudahkan urusan waris selepas ketiadaan kita.
Harta Pusaka waris yang telah meninggal dunia belum diurus? Mulakan sekarang dengan Sistem Urus Pusaka kami dengan PERCUMA. Cukup Mudah.
Perlukan khidmat peguam untuk Dokumen Hibah, Kes Mahkamah Syariah, Perceraian, Nafkah, Hadhanah, Perintah Faraid, dan lain-lain?. Buat carian di Direktori Peguam kami.