Kuala Lumpur, 04 Januari 2024

Hari ini adalah hari terakhir untuk pelatih intern kami di Pewarisan Sdn Bhd. Syabas dan tahniah diucapkan kerana telah berjaya menamatkan Latihan Industri selama 20 minggu di sini. Kami sangat menghargai sumbangan dan usaha yang telah diberikannya. Sebagai bentuk penghargaan terhadap sumbangan yang telah diberikan, sebuah Majlis Perpisahan khusus telah diadakan untuk memperingati hari terakhir pelatih intern tersebut di Pewarisan Sdn Bhd.

Dalam tempoh latihan industri, pelatih intern telah diberi pendedahan yang menyeluruh terhadap realiti dunia pekerjaan, yang membolehkannya untuk merasai sendiri pengalaman sebenar alam pekerjaan. Kami berharap agar pengalaman yang diperoleh oleh pelatih intern ini akan menjadi landasan yang kukuh untuk langkah pertama dalam memulakan kerjaya.

Sejurus Majlis Perpisahan ini, seluruh keluarga besar Pewarisan Sdn Bhd ingin menyampaikan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada pelatih intern dan berharap yang terbaik untuk masa depannya. Pewarisan Sdn Bhd berbangga menjadi sebahagian daripada pembentukan profesionalisme pelatih intern ini dan berharap untuk melihatnya terus maju dan berjaya dalam segala cabaran yang menanti di masa depan. Kami yakin bahawa pelatih intern ini memiliki potensi besar untuk mencapai kejayaan luar biasa dalam bidang yang diceburi.

Teruskan usaha yang baik, semoga segala usaha dan kejayaan sentiasa mengiringi anda!

Similar Posts